Comanda catel

Bulldog Francez  
Alege sexul cățelului: 
 
 
Culori disponibile:diverse
Unde livram catelul? 
Pentru clienții noștri asigurăm serviciu de transport, gratuit în Cluj-Napoca și contracost în restul localităților din țară.
Vă rugăm selectați localitatea în care ați dori să fie livrat cățelul: 
Hrana si accesorii pentru catel (Optional) 
Vă punem la dispoziție o gamă de produse de strictă necesitate pe care ar trebui să o aveți la dispoziție încă din primele ore petrecute alături de noul membru al familiei dumneavoastră: hrană, produse de îngrijire și alte accesorii. Puteți selecta dumneavoastră cantitatea sau tipul produsului pe care il doriti.

Hrană uscată Royal Canin Starter
(mini/medium/maxi)
Pret 25 lei/kg
Cantitatea: kg
Hrană umedă Royal Canin Starter Babydog 195g
Pret 8 lei/buc.
Cantitatea: buc.
Boluri de hrană
Vas dublu hrană și apă
none
absorbante Scutece absorbante
Cantitatea:
14 ( 21lei )
buc.
none
patut Paturi de dormit

Selectează mărimea
Pret: 100 lei
Pret: 150 lei
none
cusca Cuscă transport plastic
Selectează mărimea
Pret: 100 lei
Pret: 150 lei
Imaginile de mai sus sunt cu titlu de prezentare. Produsele primite pot fi diferite.
Nume și prenume:

Localitate:

Adresa domiciliu:

CNP:

Telefon:

Email:

Plata cu cardul
integrala lei
in pret sunt incluse - catelul + hrana si accesoriile selectate + transportul

partiala lei
in pret sunt incluse - 450 lei avans catel + hrana si accesoriile selectate + transportul
Restul de plata in valoare de lei se va achita la primirea catelului

Plata prin virament bancar
Se poate face într-unul din conturile noastre deschise la Banca Transilvania sau BRD. Dacă doriți să faceți plata integrală sau parțială prin virament bancar vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul de telefon indicat in subsolul paginii pentru a vă oferii datele necesare.
Plata numerar
De acest procedeu de plată pot uza doar clienții din Cluj-Napoca.

Sunt de acord cu termenii și condițiile enumerate mai jos.

1.Obiectul contractului 1.1 Vânzarea unui cățel din rasa Bulldog Francez cu vârsta cuprinsă între 6-10 săptămâni, conform specificațiilor făcute de către client privitoare la sex și culoare și opțional vânzarea de accesorii și hrană pentru câini conform ofertei prezentate.
1.2 Cățelul vândut va corespunde cu toate cerințele rasei din care face parte, fiind în prealabil verificat de către un medic veterinar cu experiență în domeniul canin.
1.3 Cățelul va fi înmânat proprietarului, după o examinare medicală, efectuată de către un medic veterinar, iar la predarea cățelului se va înmâna și Carnetul de Sănătate al acestuia, care atestă: data nașterii, rasa cațelului, sexul, precum și datele la care a fost vaccinat ți deparazitat cățelul, dar și denumirea vaccinurilor efectuate, însoțite de parafa medicului veterinar care le-a efectuat.
1.4 La primirea cățelului cumpărătorul are obligativitatea de a-l verifica el sau un alt medic veterinar, după predarea cățelului responsabilitatea pentru sănătatea acestuia cade exclusiv în seama cumpărătorului.
1.5 Accesoriile pentru căței sunt noi și corespund descrierilor făcute în paginile de prezentare. Totuși modelul și culoarea pot fi diferite față de cele folosite în imaginele de prezentare.
2. Preț și modalități de plată 2.1 Clientul se obligă să achite prețul afișat mai jos, aferent produselor selectate, prin una din formele de plată prezentate în pagina următoare (cash la sediul societății, virament bancar la orice ghișeu BRD sau BT, plata online cu cardul, sau plata in rate prin card de cumpărături).
2.2 Cumpărătorul are posibilitatea de achita întreaga sumă în avans, sau poate achita doar o parte din sumă(avans), restul urmând a fi achitat la primirea cățelului.
3. Termen de livrare 3.1 Termenul de livrare a cățelului este de 1-30 de zile da la data efectuării unei comenzi ferme, ce presupune plata avansului aferent.
3.2 În cazul în care vânzătorul nu onorează comanda în termenul stabilit, se obligă să returneze cumpărătorului suma achitată în avans, în maxim 3 zile.
3.3 În situația în care cumpărătorul renunță la comandă sau refuză să recepționeze cățelul livrat în perioada specificată pentru livrare, vânzătorul îi va reține din avansul achitat suma de 450 lei + contravaloarea taxei de transport, în cazul în care acesta a fost efectuat.

  


Telefon: 0741175358
Email: vanzaricatei@yahoo.com