Concurs

Bichon Maltez - GRATUIT!

Perioada desfășurării concursului: 25.08-29.09.2018! Citește termenii și condițiile concursului!

Înscrie-te! Urmează pașii de mai jos!

concurs
Fotografia are caracter orientativ, catelul primit ca premiu poate arata diferit!

Pasul 1

Nume și prenume:

Localitate:

Telefon:

Email:

Numele contului tau de Facebook:

Pasul 2

"Like" la pagina noastră de Facebook
Dacă încă nu urmărești pagina noastră de Facebook pentru a vedea cele mai noi oferte la câinii de rasă acum e momentul! Pentru a intra în concurs trebuie să apreciezi pagina Catei de Vanzare. Dă-ne un like folosind butonul de mai jos! Dacă deja apeciezi pagina noastră poți trece la pasul următor!

Pasul 3

Postari pe care le poti distribui pentru a aduna ma multe sanse!
Pentru fiecare dintre postarile de mai jos distribuite public aduni o sansa in plus la extragerea noastra. De exemplu o persoana care distribuie 10 asemenea postari are de zece ori mai multe sanse de a castiga decat una care doar s-a inscris in concurs!

1. Concurs - Bichon Maltez2. Oferta - Border Collie3. Oferta - Mops - Pug

Pasul 4

Sunt de acord cu termenii și condițiile enumerate mai jos.

Regulament Concurs

Organizator al concursului
Site-ul www.cateidevanzare.info respectiv pagina de Facebook - Catei de vanzare.
Premiul Concursului
Premiul concursului este un cățel rasa Bichon Maltez, 100% rasă pură, vaccinat și deparazitat cu carnet de sănătate. Catelul va avea in momentul inmanarii minim 2 vaccinuri si doua deparazitari. Catelul oferit ca premiu nu detine certificat de tip pedigree.Organizatorul stabileste sexul catelului oferit ca premiu.
Perioada Concursului și desemnarea câștigătorului
Concursul se derulează între data de 25.08.2018 și 29.09.2018 ora 20. Desemnarea câștigătorului se va face luni 30.09.2018 ora 18, prin intermediul random.org. Între ora închiderii concursului și ora desemnării câștigătorului, organizatorul va centraliza toate distribuirile efectuate de către concurenți în perioada competițională și se va întocmi o listă comună cu toți concurenții și toate distribuirile efectuate. Extragerea câștigătorului se va face prin intermendiul site-ului random.org care ne va furniza un număr aferent unui concurent. Organizatorul se obligă să transmită prin Facebook LIVE operațiunea de generare a numărului aleatoriu de site-ul random.org și de asemenea să verifice dacă și restul criteriilor au fost îndeplinite.
Cerințe obligatorii
Concurenții trebuie să îndeplinească următoarele condiții pentru a putea fi declarați câștigători ai concursului:
1. să fie înscris completând CORECT formularul de înscriere (NUME SI PRENUME, TELEFON, ADRESA DE EMAIL, LOCALITATE, NUME PE FACEBOOK)
2. să confirme adresa de email specificată accesând linkul primit prin email la înregistrare,
3. să fi dat ”like” la pagina noastră,
4. distribuirile efectuate să fie publice,
5. să fie de acord cu prezenții termeni și condiții ,
Înmânarea premiului
Data la care premiu va fi efectiv înmânat câștigătorului va fi comunicată de organizator îmediat după extragere. Înmânarea premiului se va face până cel târziu 15.10.2018, la un loc stabilit de comun acord în Cluj-Napoca.

Acceptare termeni si conditii
Prin completarea formularului de inscriere concurentul se angajeaza ca a luat la cunostinta si accepta termenii si conditiile mai sus mentionate in plus este de acord sa-i fie inregistrate datele de contact furnizate in baza de date a organizatorului si folosite pentru informari privind concursul si promotiile existente pe site-ul cateidevanzare.info periodic.